reede, 17. veebruar 2017

3 näidet IT-maailmast, millest asja ei saanud

1. Windows Me- Kas keegi mäletab üldse sellist OP süsteemi? Tegemist on Windows 98 järelkäijaga, millel oli Windowsi versioonidest kõige lühem eduaeg- umbes aasta. See anti välja aastal 2000 ja tugi lõpetati juba aastal 2003(?). Ühtlasi oli see viimane Windowsi versioon, mis vajas töötamiseks MS-DOSi operatsioonisüsteemi. Windows ME-i puhul esines kohati suuri probleeme süsteemi stabiilsusega ja palju programmid, mis töötasid Windows 98-ga seal enam ei toiminud, seepärast  on tihti naljatletud toote nime teemal: Windows Miserable Edition, Windows More Errors, Windows Mistake Edition jne. (nimed pärinevad internetiavarusest).

Image result for windows me


2. HD DVD- HD optilise ketta "formaadisõja" kaotaja. Kõrglahutusega televisiooni levimine tekitas vajaduse andmekandja järgi, kuhu oleks võimalik salvestada HD pilti. HD optilise ketta"formaadisõja" kaks osapoolt oli HD DVD ja Blu-ray ning aasta 2008 teatas Toshiba (suurim HD DVD tootja), et peatavad HD DVD mängijate arendamise, loovutades võidu Blu-ray Disc formaadile. Tõenäoliselt tingis võidu filmikomaniide otsus toetada Blu-rayd ning Sony otsustas lisada PlayStation 3-e standardpakette Blu-ray mängija.
Image result for hddvd

3. Samsung Galaxy Note 7 - see vist kommentaare ei vajagi. Kõik, kes aeg-ajalt reisivad, teavad, et neile pööratakse erilist tähelepanu kui nad omavad seda telefoni. Lennukites mainitakse alati ära, et juhul kui sul see telefon on kaasas, siis pöördu esimesel võimalusel stjuardessi poole või teinekord on lausa keelatud seda pardale võtta, kuna on plahvatusohtlik. Kogu lugu lõppes sellega, et  Samsung lõpetas selle telefoni tootmise. Allpool näide, mis telefoniga juhtuda sai...




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar